fbpx

HET ONDERHOUD VAN UW AUTO BEHANDELD MET PROTECH 3D+

U hebt zojuist uw auto laten behandelen met de nieuwe ProTech® 3D+ lakbehandeling. U heeft nu een auto die bestand is tegen alle elementen en agressies van de weg. Hij behoudt zijn helderheid en blijft langer schoon dankzij onze 3D+ technologie. Dit geavanceerde proces vereist echter dat u zich houdt aan de instructies voor het wassen van uw behandelde auto en dat u de geadviseerde producten gebruikt zodat de optimale resultaten van de behandeling behouden blijven, zelfs na lange tijd.

VOORZORGSMAATREGELEN

 1. ° / Veeg nooit direct het vuil met een (microvezel)doek van de lak zonder geschikt product/shampoo. Daarmee maakt u swirls of micro-krassen en beschadigt uw de behandeling.
 2. ° / Laat het water nooit opdrogen op de auto als u deze wast, vooral niet op warme dagen. De kans is groot dat er kalkvlekken op de lak ontstaan. Gebruik daarom altijd een droge microvezeldoek of lederen zeem om de laatste druppels te verwijderen.
 3.  ° / Hoewel na de behandeling de hechting van insecten en hars op uw auto verminderd en de reiniging aanzienlijk makkelijker is (bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger), moet u toch niet te lang wachten met het verwijderen van het vuil.
 4.  ° / Was of gebruik producten nooit in direct zonlicht. De warme oppervlakken van de auto drogen dan te snel, dit kan de effectiviteit van de producten verminderen of spoorvorming op de lak creëren.

WASSEN MET WATER

DE MEEST GESCHIKTE METHODE

De ProTech® 3D+ lakbehandeling is zeer eenvoudig te onderhouden, een simpele waterstraal verwijderd al het meest van het vuil.

Voor een uitgebreidere wasbeurt kunt u de PROTECH® SHAMPOO en de SPONS gebruiken die u heeft ontvangen in de Procase.

 1.  ° / Maak de hele auto nat met behulp van een tuinslang of hogedrukreiniger.
 2. ° / Vul een emmer water en voeg de shampoo toe volgens de dosering op de verpakking.
 3. ° / Was de auto met de aangemaakte shampoo en de zachte spons. Reinig de minder vuile oppervlakken als eerst, eindig met de vuilste oppervlakken (werk van boven naar beneden). Spoel de spons regelmatig om in de emmer met water.
 4. ° / Spoel de hele auto af met de tuinslag of hogedrukreiniger.
 5. ° / Laad het water geleidelijk over de delen van de auto lopen. Werk van boven naar beneden, zodat het water vanzelf van de auto loopt, waardoor u het drogen vergemakkelijkt. De overige waterdruppels kunt u verwijderen met de gele ProTech® zeem of met de rode microvezeldoek (beide aanwezig in de Procase).

WASSEN ZONDER WATER

DE MEEST PRAKTISCHE METHODE

Een auto die behandeld is met ProTech® 3D+ kan zonder water gewassen worden met WATERLESS CLEANING 3D+ en de MICROVEZELDOEKEN die u heeft gekregen in de Procase.

 1. ° / Zorg ervoor dat de microvezeldoeken goed schoon zijn. De microvezeldoeken moeten na elk gebruik gewassen worden, dit kan zowel met de hand als in de wasmachine.
 2. ° / Spray de Waterless Cleaning 3D+ rechtstreeks op het te reinigen oppervlak van de auto. Ideaal werk in gebieden van 50cm * 50cm.
 3.  ° / Veeg het vuil en het product weg met de blauwe microvezeldoek.
 4. ° / Wanneer de auto schoon is gebruikt u de dikke rode microvezeldoek, om de auto op te laten blinken voor een glanzend resultaat zonder sporen of strepen.

REINIGINGSMIDDELEN EN VLEKKENVERWIJDERAARS

GESCHIKT VOOR BEIDE WASMETHODES

INSECTREINIGER

Met dank aan de 3D+ technologie, kunnen de insecten eenvoudig van de lak afgespoeld worden. Wanneer de insecten niet van de lak gespoeld zijn, kunt u de ProTech® Insectreiniger gebruiken:

 1.  ° / Gebruik de Insectreiniger uit de zon, op een koud en droog oppervlak.
 2. ° / Spray de Insectreiniger op het te reinigen oppervlak en laat gedurende 30 tot 60 seconden inwerken.
 3. ° / Spoel de auto daarna overvloedig met water schoon.

VERWIJDER NOOIT DE INSECTREINIGER MET EEN MICROVEZELDOEK! Indien nodig, gebruik een spons met wat Insectreiniger om de insecten voorzichtig te verwijderen.

TEER VERWIJDERAAR

ProTech® Teer Verwijderaar kan zonder problemen worden gebruikt op een met ProTech® 3D+ behandelde auto.

 1. ° / Behandel de teervlekken in kleine gebieden tegelijk, uit de zon, op een koud en droog oppervlak.
 2. °/VERWIJDER NOOIT DE TEER VERWIJDERAAR MET EEN MICROVEZELDOEK! Wanneer nodig, gebruik de spons met een spray Teerverwijderaar.
 3. ° / Spoel de oppervlakken af met schoon water.

HARS EN LIJM VERWIJDERAAR:

ProTech® Hars en Lijm Verwijderaar kan worden gebruikt op een met ProTech® 3D+ behandelde auto.

 1.  ° / Werk met de Hars en Lijm Verwijderaar in kleine gebieden, uit de zon, op een koud en droog oppervlak.
 2.  °/VERWIJDER NOOIT DE HARS EN LIJM VERWIJDERAAR MET EEN
  MICROVEZELDOEK! Wanneer nodig, gebruik de spons met een spray Hars en Lijmverwijderaar.
 3. ° / Spoel de oppervlakken af met schoon water.

VELGENREINIGER

Gebruik onze ProTech® Velgenreiniger om de velgen te wassen (niet gebruiken op chrome, geanodiseerde en gepolijste velgen):

 1. ° / Spray de Velgenreiniger op uw koude en droge velgen.
 2.  ° / Was de velgen grondig met schoon water of de hogedrukreiniger.

Gebruik voor bijzondere (chrome, geanodiseerde en gepolijste) velgen de ProTech® Laser Wash:

 1. ° / Spray de Laser Wash op de velg.
 2. ° / Maak de velg schoon met de eerste ProTech® microvezeldoek.
 3.  ° / Wrijf vervolgens, met een tweede ProTech® microvezeldoek, de velg op voor een schitterend resultaat, zonder sporen.

WAT U NIET LANGER NODIG HEEFT!

De water-, olie- en vuilafstotende eigenschappen van de ProTech® 3D+ behandeling zijn uniek, de volgende producten zijn daarom niet meer nodig om te gebruiken. Deze producten zullen het resultaat van de behandeling minder laten worden.

Ze zullen het resultaat van de behandeling verminderen. Wij adviseren om het gebruik van deze producten te vermijden, bij het onderhoud van uw 3D+ behandelde auto.

LASER WASH – EXTREME FINISHING – MAXI SHINE – SUPER POLISH
ULTIMATE PAINT PROTECTION

CONTACTEER ONS / OFFERTE

  Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

  Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners